I månad till julafton!

Jisses vad snabbt det går. Från att ha massor med tid så är det faktiskt bara en månad kvar till julafton.

Har du några planer för ditt julfirande? Blir det samma tradition som alltid, eller har pandemin gjort att du prioriterat om?

Photo by Kate Laine on Unsplash

Jag tror att det är bra att tänka till på vad julhelgen betyder för just dej. För mej handlar det om frid, lugn att stråla samman med nära och kära. Men det betyder inte just 24 december för mej.

Det är helheten som startar redan vid Advent. Att på något sätt skapa värme och gemensam. Det betyder inte massa dyra julgåvor eller kopiöst mycket mat. Att skapa harmoni för en stund. Kanske bara mej själv ibland. jag ger mej själv det jag behöver, oavsett om det är tid, mat, gåva eller aktivitet. Och jag tycker det är kul att göra något för någon annan. Låter det töntigt? jag tror det handlar om mognad 😉

Annie