Bästa tarotlinjen

Hur ska man hitta den bästa tarotlinjen? Ja det kan vara lite knepigt, men det bästa är att höra vad andra tyckt om den hjälp de fått.

Bästa tarotlinjen är den linje som har fått bra betyd av kunder som använt sej av den. Och utan att skryta tycker jag nog att jobbar för en fantastik bra linje, och gjort i många år.  Jag är på Spålive, https://www.xn--splive-jua.se/spadam/annie-211/ och på Sådom24 https://www.xn--spdom24-fxa.se/vara-spadamer/annie-211/

Jag jobbar även på ett par danska sidor, https://www.synskonline.dk/   och 

https://www.clairvoyant24.dk/.

jag och många av mina kollegor har fina omdömen av nöjda kunder. Så gå gärna in om kolla själv om du är osäker på ven du ska kontakta. 

Sen har jag väldigt många fasta kunder som kontaktat mej genom åren, men inte skriver någon recension. Så er vill jag gärna uppmana, gå in och skriv vem du gillar.är  Jag blir alltid så tacksam och varm i hjärtat när en kund skriver in en kommentar på min sida.  Dels gör det den som jobbar väldigt glad, och du hjälper även andra att hitta rätt när de är behov av att hitta en pålitlig person.

Tarot är ett fantastiks verktyg för att få svar och vägledning. Inga frågor är för svåra att benas ut och få hjälp att lösa.

Annie.