Är du medial?

Har det hänt att du har vaknat en morgon och mår som du brukar, men plötsligt så känner du att ditt goda, vanliga humör är som bortblåst? Helt oväntat så mår du inte riktigt bra, men du kan inte hitta någon direkt anledning till varför du mår som du gör.


Det kan vara att du känner dig orolig, fast du inte har något att oroa dig för.
Eller kanske börjar känna dig irriterad utan anledning. Då kan det vara så att det inte är dina egna känslor som du upplever, det kan vara någon annans.

Du har gåvan, men bestämmer själv vad du vill göra med den, och hur du vill använda den.


Lite andra tecken kan vara följande: Har du haft sanndrömmar? Känner du på dig att något kommer att hända innan det gör det? har du för vana att lyssnar du på din magkänsla / intuitionen? Har det hänt ibland att du tycker att det finns någon i rummet, fast du är helt ensam? Har du någonsin känt obehag när en person har klivit på tåget/bussen fast du inte vet vem det är? Har det hänt att du har fått ett varsel? Har du drömt om någon anhörig som har dött?
Då kan det faktiskt vara så att du är väldigt mottaglig och öppen.

Men att vara medial innebär inte alltid att man är eller måste bli ett medium eller något annat inom det området. Det du kanske skulle behöva att lära dig att känna igen vilka känslor som är dina och vilka som inte är det och att lära dig hur du gör dig av med känslor som inte tillhör dig. Och hur du gör nästa gång för att slippa bli så berörd av olika energier runt omkring dig.


Försök att vara uppmärksam på alla dessa tecken och känslor, skriv gärna ner i en bok, din egen andliga bok. Försök oxå att läsa och lära dej så mycket som du kan om andlighet, medialitet.
Vi har alla kraften och förmågan, precis som vi kan lära oss och cykla, men alla vill inte cykla Tour de France , för det. Så ta det på din egen nivå, det är ett väldigt bra verktyg för att skapa ett fint liv.