Veckans tarotkort, vagnen.

Veckans tarotkort är inget mindre än Vagnen. Vilket även stämmer väldigt bra när man tittar på de energier vi får till oss rent astrologiskt.

Veckans tarotkort är det sjunde kortet i stora arkanan, vagnen. Bara genom att titta på kortet, även för den som aldrig tolkat i tarot så kan man se att något är på gång. Vagnen med sina stora hjul står i startgroparna. Nästan som en romersk soldat i full mundering som ska köra en kapplöpning inför publik. Laddad till tänderna, med siktet inställt på vinst.

Kortet berättar för oss att det är en ny början på väg. Faktiskt en förbättring av våra liv är på ingång. Men innan det är dags att sätta full fart fram mot det nya, ska vi hitta en inre balans.

Så mitt tips till dej nu är att ta några djupa andetag, blunda, och försök visualisera det du drömmer om, dina mål, dina önskningar om hur ditt liv ska se ut. Hur vill du ditt nästa kapitel ska bli? Vad förväntar du dej av sommaren? Och vad förväntar du dej av restan av året?

Nu är en väldigt bra tid att förbereda och skapa en ny början. Eftersom vagnen visar att du har stora chanser att lyckas med det du vill företa dej.

Annie