Spå via telefon.

Är det möjligt att bli spådd via telefon? Kanske en fråga många har. Svaret är absolut, visst är det inte bara möjligt, utan fungerar fantastiskt bra!

Visst är det möjligt att spå, tolka och vägleda via telefon. Energier och inkänning har ingen direkt inom en viss radie för att fungera. Precis som energier, telepati och även forskning /kvantfysiken har kommit fram till så är distansen egentligen oviktig.

Energin och vibrationerna finns runtomkring oss hela tiden. Fördelen med att få hjälp och vägledning via telefonsamtal är att den är direkt! Du får den exakt när du behöver den. Det behövs inte boka tid, kanske flera veckor, månader in i framtiden, utan hjälpen är direkt. Du behöver heller inte ta dej någonstans, utan kan sitta och samtala precis där du är.

På mina plattform som jag verkar: spålive.se spådom24.se spålive.no spåtjenester24.no clairvoyant24.dk kan du även numera ”Pinga” på mej och mina medarbetare om vi inte är online när du vill ha tag på oss. Och kan jag nog säga att till 80% så kan vi gå in och ta ditt samtal. Det fina är att du även får ett sms om när vi loggar in igen.

Så att få hjälp med dina frågor, vägledning, och samtala med det du vill ha hjälp med är direkt, och omedelvbart. Tveka inte att hör av dej.

Annie