Snurriga tider på ingång!

Vi lever just nu i riktigt snurriga tider, och mer kommer. Vet du vad du vill? Eller kanske känner du som många andra att du inte vet vad du vill, eller hur saker och ting är?

Ja jisses, snurriga tider är på ingång. Inte konstigt om du, som många andra känner dej osäker på det mesta. På vad du vill, vart du är på väg eller vad som händer. Men ta det lugnt, det är inte ”ditt fel”. Den känslan kan vi tillskriva planeterna, de påverkar oss alla just nu på ett mycket starkt sätt.

Den energin som kommer tillta är när Jupiter och Neptunus går i retrograd i Fiskarnas tecken. Vilket ger oss det drömska, undermedvetna, istället för att gå framåt, ha tydliga planer, så blir det mer en luddig, suddig ”drömvärld” vi kastas runt i. Jupiter ställer sig i retrograd 21 juni, och förblir där till 16 oktober. Neptunus går i retrograd 25 juni till 1 december.

Merkurius börjar gå direkt igen den 22 juni, och står då i Tvillingarna, vilket ger oss ett dubbelt tänkesätt.

Så vi har att förvänta oss snurriga tider, där påverkan är stor utifrån planeternas förflyttning på himlavalvet. Det bästa rådet jag kan ge dej är att ta det lugnt, och sitt still i båten tills ”anfallet” går över.