Nymånens kraft

När det är nymåne kan man passa på att använda den tilltagande kraften till att få sina egna önskningar att växa sig starkare. Nymånen ger tillväxt.

Den här tiden ska man rensa, rena och städa bort, göra sig av med allt man inte vill ha, precis som fullmånen minskar i styrka och försvinner, så minskar oxå kraften i det du vill rensa bort i ditt liv.


Vad du behöver göra är att tänka till på vad det är du vill ha mer av, vad är det du önskar dig, vad är dina mål som du vill förverkliga? Skriv ner detta på ett papper, under nymånens första 9 timmar. Använd kraften av ”det skrivna ordet”.

Gör det till en ritual för dig själv. Tänd gärna ett ljus för att skapa en lugn och avslappnad stämning, använd gärna rökelse för förhöjd stämningen. Lyssna till ditt hjärta och skriv ner på ett papper vad du verkligen önskar dig i livet. 

Jag önskar:_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Nu har du planterat dina önske-frön. Ha gärna lappen nära de första dygnen, under kudden tex. Spara den gärna och kolla av senare för att se hur dina önskningar / mål fallit ut. Ibland sker förändringen ganska omgående, och ibland är det en långsiktig förändring, men som tar dig in på rätt väg, mot ditt mål. Tankens kraft formar oss, så  detta hjälper oss även att släppa negativa programmeringar mot att faktiskt våga tro och inse att  allt är möjligt.

Önskar dej en fin magisk stund, Leah