Har du haft Andliga upplevelser?

 
Har du någon gång känt av andlig närvaro?

Här är några vanliga tecken som kan betyda att du har oväntat besök.


Det vanligaste tecknet på andlig närhet är att man känna en plötslig kyla. Att du helt plötsligt får en rysning, oftast inte över hela kroppen, utan kanske på ena sidan.


Att höra röster fast du inte har någon annan hos dej. Att hör en röst och tror kanske till en början att du hör röster inne i ditt eget huvud, eller att du tycker att någon ropar ditt namn, det här kan man till och med vakna upp av, att någon ropar ditt namn men inge finns där. Absolut inget du ska bli rädd för, utan det är bara någon som vill ha din uppmärksamhet. Kanske har du bett om hjälp eller på ett tecken. Härhar du ditt tecken och vet att du är beskyddad.


Du kan se en rörelse i ögonvrån, som om någon passerade förbi på mindre än en sekund. En fladdrade gardin kan vara en ande.


Iaktta annorlunda saker som sker. Skåpdörrar som öppnas oförklarligt och liknande.


Dofter av parfym, cigarett- och cigarrök. Blomdofter och sådana dofter som är förknippade med anden som är på besök.


Andar väljer ofta tekniska prylar för att göra sig påminda, som att sätta igång TV:n eller cd-spelaren, lampor som blinkar. Genom elektriska prylar är det enklare får får andevärlden att visa att de är där då de vill ha uppmärksamhet.


Ibland kan man känna en svag känsla av närhet. Ofta känns det trångt och fullpackat omkring dig. Det kan till och med kännas som att någon tar på dig med händer, en fysisk andekontakt. Eller att du känner dej iakttagen.
När man har fått kontakt med en ande kommer de sällan nära, men alldeles i början av en kommunikation kan andarna befinna sig i din aura, i den allra närmaste sfären.

Bli inte rädd för detta i regel är det en nära anhörig som vill dig väl och som vill vara i din närhet. Om du blir rädd, så är det bara att säga det högt och klart ut i rummet, att; Jag blir rädd, jag ber er lämna mig. Vänligt men bestämt.