Förstå dina drömmar.

Genom att förstå dina drömmar så kommer du även att förstå dej själv.

I våra drömmar finner vi många svar och vägledningar om och till oss själva. Vi lär oss också förstå vad som är budskap, eller påverkan från sista tv-programmet vi kollade på. Så här kommer några enkla tips på hur du lär dej förstå dina drömmar.

Innan du går och lägger dej för att sova så kan du tänka på hur dagen har varit. Se till att du har papper och penna vid sängen. Eller än bättre är att skaffa sej en drömbok. En bok där du varje morgon skriver ner det du har drömt, eller kommer ihåg som du har drömt.

Du kan antingen ställa en specifik fråga som du vill veta, eller en allmän som till exempel ”Vad behöver jag just nu?”

Ställ dig frågan flera gånger, så att den verkligen känns i ditt inre, och så att du verkligen bestämmer dig för att få svaret under drömtiden.
Det första du vet när du vaknar på morgonen är svaret på din fråga – kom ihåg att skriva ned det direkt som du vaknar!

Skriv ned allt du kommer ihåg från dina drömmar. Vaknar du till mitt i natten så skriv ned direkt då också, för annars är risken stor att du glömmer trots att du inte tror det. Kom ihåg att ju oftare och tydligare du gör detta, ju tydligare svar får du i drömmarna!

Tänk på att när du drömmer om andra så är det oftast en aspekt av dej själv de /dom personerna avspeglar. Och känslan är alltid viktig. Så när du skrivit ner det du drömt, tänkt till på hur kändes det, och skriv ner känslan av drömmen också. På så sätt lär du dej ditt eget drömspråk.

Lycka till med din drömtydning.

kram Leah.