Går du och väntar på ett avslut?

Är du en av dem som går och väntar på att få till ett avslut med någon som kanske har lämnat dej, utan att avsluta er relation. Gör inte det! Du kan avsluta själv istället, och ta tillbak ditt liv.

Jag har så många kunder, och inte minst vänner, som går och väntar på att få göra ett avslut. Det är inte helt ovanligt att en del bara sticker utan ett ord, eller kanske lämnar ett textmeddelande på mobilen, och fortsätter utan ett ord till förklaring. Det finns till och med ett utryck för det” ghosting”, vilket betyder att man försvinner spårlöst som ett spöke. Ibland kan det även vara att person dör ifrån oss, utan att vi fått säga hur mycket den betydde för oss.

Men oavsett orsaken till att vi fastnar i någon slags limbo, utan att kunna gå vidare, så är det viktigt att vi inte stannar i den känslan för länge. Många fastar alldeles för lång tid i den känslan av oförrätt, sorg, att inte förstå hur någon kan göra så mot dem. Och väntar på att få säga vissa saker och reda ut saker och ting.

Men då lägger man kraften i den andres händer, och gör sig själv kraftlös. Man sätter sitt eget liv på paus, medans den andra fortsätter ostört med sitt liv. Gör inte så mot dej själv! Ta tillbak kraften! Inse ditt värde! Rensa ut och gå vidare! Ett sätt som kan hjälpa dej med det kan vara genom en guidad meditation.

Gör dej fri att gå vidare, fyll dej själv med livsenergi och kärlek, Annie.