Det spökar hos mig

Huset jag bor i är från slutet av 1800-talet och vi har ägt det i 20 år och använt det som sommarbostad tills för sju år sedan när vi bestämde oss för att flytta dit permanent. Det ligger mitt inne i skogen alldeles ensamt med bara skogen och alla vilda djur som grannar.

Det fanns ej el, vatten eller toalett när vi köpte huset, men det har vi dragit in. Under tiden vi hade det som sommarstuga, var allt lugnt och fridfullt, men så beslöt vi att göra om sovrummet till bad och toa. Eftersom det bara var stampat jordgolv och ingen isolering under plankgolvet, skottade vi ut all jord och där låg också en djurhov som fick följa med ut.

Det jag nu berättar om är svårt att tro om man inte själv upplevt och sett det med egna ögon, men är alldeles sant och jag vet att det finns något mer i en annan dimension.

Badrummet blev klart, men efter en tid började det hända konstiga saker i huset. Jag vaknade av att det kom olika väsen ovanför mig, dom lyste med ett otroligt sken, vitt eller med färger, men det kunde också vara tecknade med lysande konturer. Ansikten som kom nära, en människoliknande varelse som kröp på alla fyra på taket, djur som kom svävande och ibland krypande, ja det var bio varje natt.

En natt vaknade jag av att lysande kandelabrar svävade från taklampan genom rummet och ut genom kaminen som stod i hörnet. Låg och tittade en stund på fenomenet och sedan började jag räkna tyst för mig själv. När jag kom till femtio, vaknade min man och undrade varför jag var vaken och då försvann allt. Jag har undrat mycket över vad det var som väckte honom, det har hänt flera gånger när den kraftfulla energin rört sig i sovrummet på nätterna.

I början var det så märkligt och jag kunde inte förstå någonting av det som hände, tyckte det var helt otroligt och surrealistiskt. Folk omkring mig trodde först att jag hade blivit tokig när jag berättade och begrep ingenting, men med tiden förstod även dom att det verkligen var något i huset.

Det blev en konstig verklighet, men så fascinerad jag var och längtade till allt spännande som hände varje natt. När jag släckte lyset, började blågröna skepnader krypa efter väggarna och små, små lysande stjärnor svävade i luften och landade på sängen. Det var ett otroligt sken i rummet och en helt märklig och annorlunda energi, det var en tryckande känsla och hela luften vibrerade.

Med tiden ökade det mer och mer och obehagliga kryp och otäckare varelser började visa sig. Energin blev så tät och tung att jag såg hur den hängde ner från taket och det spred sig i hela huset. Ju mer uppmärksamhet jag gav åt det, ju mer drogs till huset och jag fick tillslut svårt att sova i rummet. Fick hjälp av min son som är en duktig magiker, att rensa bort dom negativa energierna och även en guldskimrande ängel har besökt mig och efter detta blev energin i huset ljusare.

Jag har förstått efteråt att den djurhov som låg under golvet i sovrummet och som vi tog bort, när vi gjorde badrummet, var lagd där som ett skydd mot de negativa krafterna och för att stänga sprickan mellan världarna. I efterhand har vi fått höra av folk som känner till huset, att man gammalt tillbaka sa att ”det spökar i det huset”.

Har du också varit med om något som ”inte finns” så skulle jag bli glad om du också ville berätta om det.

Kramar från Leah

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *